Benefity terapie kmeňovými bunkami

Terapia kmeňovými bunkami je účinná v nasledujúcich pripadoch: celková strata životnej sily; fyzické a duševné vyčerpanie; zotavovanie sa po chorobe; predčasné starnutie; známky degenerácie mozgu, srdca, obličiek, pľúc, pečene a tráviacich orgánov; nedostatok motivácie a zhoršenie mentálnej výkonnosti; oslabenie imunitného systému; artritída a iné degeneratívne ochorenia spojivových tkanív; znížená funkcia endokrynných žiaz; problémy s menopauzou; Parkinsonová choroba; chronická bolesť; migréna; bolesti hlavy; neuralgia; bolesti chrbtice; ischias; arterioskleróza mozgu, srdca a obehového systému.

Terapia kmeňovými bunkami úspešne obnovuje a predlžuje mladosť. Lekári, ktorí používajú kmeňové bunky, vidia ako sa ich pacientom zlepšuje pružnosť kože a pokožky, ako sa im zvyšuje vitalita, vracia sa im mladícky optimizmus a energia a ako sa im rapídne odstraňujú neduhy starnutia.

Dr. Niehans využíval terapiu kmeňovými bunkami nielen na predĺženie mladosti. Aplikoval injekcie s kmeňovými bunkami na regeneráciu chorých a zostarnutých orgánov a aby stimuloval rozvoj nevyvinutých a retardovaných orgánov. Vďaka úspešnej liečbe nanizmu /trpazlíči vzast/ sa Niehans veľmi skoro stal známym v Spojených štátoch.

Základný terapeutický efekt liečby kmeňovými bunkami opísal Dr. Niehans ako „organotropickú bunkovú regeneráciu v poškodených orgánoch.“  Inými slovami, je to terapia, ktorá urýchľuje regeneráciu orgánov, ktoré boli poškodené starobou alebo chorobou. Takáto obnova orgánov trvá vo všetkých prípadoch od troch do šiestich mesiacov po podaní injekcie. Niehans vysvetlil, že okamžitý efekt by bol viditeľný po podaní hormónov, ale nie vďaka bunkovej regenerácii. 

Lekári, ktorí sa venujú terapii kmeňovými bunkami udávali, že pomohla aj pacientom s atherosklerózou. Štúdia, ktorá sa robila na laboratórnych potkanoch potvrdila, že terapia kmeňovými bunkami  zlepšila zostávajúcu pružnosť aorty do takej miery, že keď ju roztiahli, vrátila sa do svojho pôvodného tvaru oveľa rýchlejšie. Takúto vlastnosť má iba mladšie tkanivo.

Experimenty s pojivovými tkanivami ukázali, že terapia kmeňovými bunkami zvyšuje ich pružnosť. Mladistvý výroz vašej kože vo veľkej miere závisí od zdravia vašich pojivových tkanív. Ale to nie je všetko. To, ako vaše kĺby, svaly a cievy fungujú tiež závisí od toho, v akom stave sú vaše pojivové tkanivá. Keďže úspech niekoľkých plastických operácii závisí od pevnosti a elasticity kože, je vhodné, aby starší pacienti pred tým podstúpiť terapiu kmeňovými bunkami, pretože ich koža stratila pôvodnú pružnosť. 

Benefity terapie kmeňovými bunkami

  • Jemnejšia textúra kože a rovnomerne napnutá pokožka
  • Hebká až zamatová pleť
  • Zosvetlenie pieh a pigmentových škvŕn
  • Hydratovaná pokožka a zmiznutie jemneších a hlbších vrások
  • Rýchlejšia obnovenie kože a redukcia viditeľných jaziev
  • Regulácia prirodzenej tvorby podkožného tuku a zmenšenie pórov
  • Spevnenie ovisnutých pŕs u žien
  • Regenerácia buniek, tkanív a orgánov
  • Posilnenie imunity
  • Rozsiahle zlepšenie pohybových a mentálnych funkcií