Prečo sa terapia kmeňovými bunkami líši od ostatných?

Terapia kmeňovými bunkami je jediná liečba, ktorá stimuluje omladzujúci systém ľudského tela – obnovu buniek. Obnova buniek predstavuje súbor stavebných mechanizmov, ktoré sa odohrávajú v ľudskom tele tak, aby naše tkanivá a orgány pracovali optimálne. Opravuje poškodené bunky a nahrádza ich novými, aby sa naše telo ostalo mladé a vitálne.

Boh vyrobil ľudí, aby boli jednoduchí! Položiť základy mladosti je jednoduchšie ako si myslíte! Najlepšie je vrátiť sa späť k základom a pozrieť sa na to, ako naše telo funguje a udržiava sa. Ak to raz pochopíme, potom môžeme lepšie využiť mechanizmy v našom tele na jeho omladnutie. Nanešťastie, v súčastnosti inštitúcie zaoberajúce sa zdravotnou starostlivosťou komplikujú situáciu tým, že sa spoliehajú na  produktové línie, ktoré uprednostňujú a propagujú. 

Jednoducho, aby sme uchránili našu mladosť, omladzujúci systém našeho tela musí fungovať optimálne na troch nezávislých úrovniach – ochrana, oprava, obnova/regenerácia.

Úroveň 1: Ochrana

  • Schopnosť tela chrániť svoje zdravé bunky pred poškodením voľnými radikálmi.
  • Čím väčšia je schopnosť ochrany zdravých buniek, tým dlhší a zdravší bude náš život.

Úroveň 2: Oprava/Liečenie

  • Schopnosť tela opravovať bunky, ktoré boli poškodené voľnými radikálmi a inými negatívnymi vplyvmi životného prostredia.
  • Čím väčší je objem opravených buniek z tých, ktoré boli poškodené,  tým menej sa objavujú známky starnutia , hlavne takzvané známky predčasného starnutia ako je chronická únava, vrásky, pigmentácia, suchá a drsná koža a pod.

Úroveň 3: Obnova/ Regenerácia

  • Schopnosť tela nahradiť odumreté bunky za nové, mladé bunky.
  • Čím je väčšia schopnosť tela nahrádzať odumreté bunky novými, tým menšia je pravdepodobnosť, že sa v tele rozvinie chronická, degeneratívna choroba ako je artritída, choroba srdca, alzheimerova choroba, diabetes a iné.
  • To tiež znamená, že budeme vyzerať mladšie vďaka menšej produkcii odpadových materiálov a samoomladzovacej schopnosti našeho organizmu.

Navštívte miestnu lekáreň a pozrite sa, aké produkty ponúka. Uvidíte, že sa tam nachádzajú iba prípravky na podporu zdravia a mladosti iba z úrovní 1 a 2, ale nie z úrovne 3. Iba terapia živými bunkami môže vaše telo obnoviť, omladiť a regenerovať.

Položenie základov mladosti


Mechanizmus

Zdroje

Ochrana

Maximalizovať príjem antioxidantov
Ovocie, zelenina, vitamíny A,C,ECoenzým Q10, pycogenol, olej zo pšeničných klíčkov

Oprava

Stimulovať uzdravovanie
Aloe vera, zinok, spirulina, vitamín C, proteíny z mora
                   Regenerácia

Stimulácia regenerácie buniek

Terapia kmeňovými bunkami